AutoTech Future 2024: Ahol a járműtechnológia és a szórakozás találkozik

Ahogy közeledik május, úgy növekszik az izgalom is, hiszen hamarosan megnyitja kapuit az AutoTech Future Expo&Show, Közép-Európa egyik legizgalmasabb gépjárműtechnológiai eseménye.

A Hungexpo A pavilonja május 24-én és 25-én a járműipar legkülönlegesebb újdonságainak, lenyűgöző bemutatóinak és interaktív programjainak ad otthont.

Ez a két napos technológiai fesztivál egyedülálló lehetőséget kínál a látogatóknak, hogy a nemzetközi és a hazai autóipari beszállítók legfrissebb fejlesztéseit nem csak megtekintsék, hanem kipróbálják és akár haza is vigyék, méghozzá óriási kedvezménnyel. Több mint 100 kiállított jármű között mindenki megtalálja a kedvencét, legyen az egy elegáns oldtimer, egy vadonatúj családi autó vagy egy izgalmas sport- és versenyautó. A kamionok és a motorok szerelmesei számára is különleges csemegékkel készülünk.

ad4_6236

Az idei évben különös figyelmet fordítunk a látványos és izgalmas bemutatókra. A Monster Truck Show során a hatalmas gépek uralják majd a terepet, miközben a tömeg izgalomtól fűtve figyeli, ahogy ezek a kolosszális járművek szó szerint porba tiporják az akadályokat. Az őket kísérő drift show-ban pedig profik mutatják be, hogyan kell igazán uralni az autót extrém körülmények között. De ez még csak a kezdet!

_ab06278

A motoros kaszkadőrök és a halálgömb mutatványai még tovább fokozzák az izgalmakat. Ezek a bátor előadók olyan veszélyes manővereket hajtanak végre, hogy a nézők lélegzete is eláll majd. A cheerleader és rúdtáncos lányok energikus bemutatói pedig gondoskodnak róla, hogy a feszültség és az izgalom egy pillanatra se hagyja el a helyszínt.

ad4_5752

A szexi autómosás minden évben nagy népszerűségnek örvend, ezért természetesen idén sem maradhat ki a repertoárból. A napot Tolvai Reni koncertje zárja, ahol a Megasztár ötödik szériájának győztese és a többszörös zenei díjazott énekesnő legújabb slágereit hozza el az AutoTech Future színpadára.

De az ATF nem csak a felnőtteknek nyújt kikapcsolódást. A legkisebbeket arcfestés, ugrálóvár és gyermekmegőrző várja, míg a nagyobbak kipróbálhatják a gokartpályát vagy a versenyautó- és repülő-szimulátort. Az alkotni vágyók az ifjú mérnökök játszóterén és a LEGO robotépítés során engedhetik szabadjára kreativitásukat.

ad4_6251 

Egy szó, mint száz, az AutoTech Future Expo&Show minden látogatónak tartogat valamit. Akár a legújabb ipari innovációkat kutatod, akár az autók bűvöletében éled mindennapjaid vagy egyszerűen csak egy felejthetetlen családi napot szeretnél eltölteni, a Hungexpón májusban, neked is ott a helyed.

A jegyek már elővételben is beszerezhetők! Tartsatok velünk, fedezzük fel együtt, hogy mi teszi az AutoTech Future-t az év legizgalmasabb gépjárműipari eseményévé!

2024.04.30