Ezt mondták rólunk: AutoTech Future a kiállítók szemszögéből

Tavaly negyedik alkalommal töltötte meg a Hungexpo legnagyobb pavilonját az AutoTech Future Expo&Show.

Az esemény, amely nemcsak a szakemberek, hanem a járműtechnológiák iránt érdeklődők számára is izgalmas, különleges találkozóhelyet biztosít. A 2023-as kiállítás különösen magas minőségi szintet képviselt, amelyet a kiállítók és látogatók egyaránt kiemeltek.

Szabó Gyula, a Castrol képviseletében megjegyezte: "Minden évben sikerül egy kicsit meglepjen a Bárdi Autó a kiállításnak a minőségszintjével, ennek az emelésével. Az idei az eddigi szerintem legszínvonalasabb, úgy a rendezés tekintetében, mint ahogy látom a beszállítók is nagyon igyekeznek, hogy újat mutassanak a látogató közönségnek."

Sándor Norbert, a Knorr-Bremse-től kiemelte: "Gyakorlatilag felsorakoztatja a motoros üzletágtól egészen a teherautós üzletágig az összes meghatározó beszállítót és a vevőkört is." Az esemény nemzetközi jellege is előtérbe került, Sándor Norbert hozzátette: "A szomszédos országokban több helyen vettem részt hasonló rendezvényeken és az egyik legszínvonalasabb rendezvényről beszélünk.”

 

_a303304_1080

Az Autotech Future egy olyan esemény, amely nemcsak a járműipar legújabb fejlesztéseit hozza el a közönség számára, hanem egyedülálló találkozási pontot biztosít a szakma képviselőinek és az érdeklődő közönségnek egyaránt. Matt Leeming a Juratek-től hozzátette: "Ez egy nagyszerű rendezvény! Jó lehetőség számunkra, hogy találkozhassunk a vevőinkkel, a Bárdi vevőivel, azokkal az emberekkel, akik a termékeinket használják nap mint nap."

Timo Kritzokat a Continental képviselője is kiemelte annak fontosságát, hogy a szakma találkozóhelyéül szolgál a rendezvény: " Nagyszerű látni a kollégáimat, látni a vásárlókat, látni a Bárdi csapatát! Remek a szervezés. Nagyon örülünk, hogy itt lehetünk, és hogy közvetlen kapcsolatba léphetünk a vásárlókkal."

Az ATF egy olyan platformként szolgál, ahol a legfrissebb iparági trendek és fejlesztések bemutatásra kerülnek. Ez adja meg az alapot az üzleti kapcsolatok kiépítésére és megerősítésére, valamint lehetőséget biztosít a visszajelzések gyűjtésére közvetlenül a piactól, ami elengedhetetlen a folyamatos fejlődéshez. Ahogy Timo Kritzokat elmondta: "Aki aktív az autóiparban és az utángyártott kereskedelemben mindenképpen érdemes ellátogatnia ide, és beszélgetni az összes gyártóval, és megnézni, hogy mit tudnak kínálni nem csak a jelenben, hanem az elkövetkező évekre."

_a303358_1080

A rendezvény nemcsak a szakmai kapcsolatok színteréül szolgál, hanem a családi szórakozás helyszínéül is. Béryné Károlyi Marianna, a Bosch részéről megjegyezte: "Azt gondolom, hogy minden korosztálynak és szervizeken kívül a családtagoknak is remek szórakozást nyújt." Minden évben rengeteg látványos programmal készülünk, hogy az egész család jól tudjon szórakozni. Minden évben izgalmas bemutatókkal, játékokkal és élő koncerttel várjuk a látogatókat, nálunk minden korosztály megtalálja a számára érdekes programot.

_ab06246_1080

Minden évben új és izgalmas lehetőségekkel készülünk, hogy még vonzóbbá tegyük a kiállítást mind a szakmai közönség, mind a családok számára. Ezért érdemes minden évben visszatérni, akár kiállítóként, akár látogatóként. Béryné Károlyi Marianna, a Bosch képviseletében megjegyezte: „Gyakorlatilag a kezdetektől fogva mindig részt vettünk, idén negyedszerre vagyunk itt és a legnagyobb standdal”. A közvetlen tapasztalatok és a folyamatos fejlődés élménye nélkülözhetetlen mindenki számára, aki aktívan részt kíván venni a járműtechnológiai iparágban.

A rendezvény minden résztvevője számára valódi értéket képvisel, legyen szó szakmai fejlődésről, üzleti lehetőségekről vagy családi kikapcsolódásról. Jöjjön el, és tapasztalja meg Ön is, miért tartják az AutoTech Future-t az iparág egyik legfontosabb eseményének évről évre!

AutoTech Future 2024. május 24-25., Hungexpo, „A” pavilon.

2024.04.23