ATF

A LEGNAGYOBB GÉPJÁRMŰALKATRÉSZ ÉS AUTÓ KIÁLLÍTÁS, VÁSÁR ÉS KONFERENCIA A RÉGIÓBAN

TUDÁSMEGOSZTÁS ÉS SZAKMAI ÚJDONSÁGOK MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB NEMZETKÖZI GÉPJÁRMŰTECHNOLÓGIAI KIÁLLÍTÁSÁN

2024-ben immár ötödszörre kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb és legizgalmasabb gépjárműtechnológiai és garázsipari kiállítása, ahol az autóipar meghatározó, nemzetközi és hazai szereplői mutatják be legújabb fejlesztéseiket, alkatrészeiket és szolgáltatásaikat. 2023-ben az ATF újabb rekordot döntött a több mint 15 ezer látogatójával, így joggal tekinthetjük a gépjárműalkatrész ipar legfontosabb összejövetelének a régióban, ahol a kiállítók és a szakmai látogatók közvetlen kapcsolatot építenek és megosztják egymással a legfontosabb aktuális információkat és szaktudásukat.

AUTOTECH FUTURE 2023 SZÁMOKBAN

  • 97 kiállító
  • 14 országból
  • 15 583 látogató
  • több, mint 100 kiállított autó, motor és kamion

AUTOTECH FUTURE MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB RENDEZVÉNYKÖZPONTJÁBAN

A kiállításnak 2024-ben is Magyarország legnagyobb rendezvényközpontja, a HUNGEXPO ad otthont.

A HUNGEXPO olyan korszerű létesítményekkel rendelkezik, melyek az ATF2024 legszigorúbb követelményeinek is megfelelnek. A kiállítás a fő csarnok közel 20.000 m2-es modern, professzionális kiállító terében, az A pavilonban kerül megrendezésre.

Az előző évekhez hasonlóan a pavilonhoz kapcsolódó 1800 m2-es külső területen szabadtéri programok, illetve 1200 FERŐHELYES ingyenes parkoló terület várja a látogatókat.

1. NAP – MÁJUS 24. – PÉNTEK
SZAKMAI NAP

A kétnapos esemény első napja zártkörű, ahova a meghívott szakmai partnereinket, a szervizeket, az autószerelőket, a flottaüzemeltetőket és a -tulajdonosokat várjuk.

Ez a nap lehetővé teszi minden Kiállító számára, hogy kizárólag a szakemberekre fókuszáljanak, akik naponta dolgoznak azokkal termékekkel és szolgáltatásokkal, amiket Kiállítóink kínálnak. Ez a nap kiváló lehetőség új termékek és alkalmazások bemutatására, a szakemberekkel való közvetlen kommunikációra, és a szakmai vásárlóktól első kézből kapott visszajelzések begyűjtésére.

2. NAP – MÁJUS 25. – SZOMBAT
SZAKMAI + DOLGOZÓI + NYÍLT NAP

A második nap a Bárdi Autó Zrt. 3000 alkalmazottja részére ingyenes belépőt biztosítunk, hogy megünnepeljük a szakmánkat, amiben nap, mint nap dolgozunk. Így a kiállítók nemcsak a végfelhasználókkal, hanem a termékeiket ajánló és értékesítő kollégákkal is közvetlen kapcsolatot teremthetnek.

A kiállítás a belépőjegyet vásárló nagyközönség számára is nyitott ezen a napon. Nagy számban várjuk az autók iránt elkötelezett „autómániásokat”, az „autóbütykölés szerelmeseit” és családjaikat.

FÓKUSZBAN A TUDÁSMEGOSZTÁS ÉS A KÖZÖSSÉG

2024-ben továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai előadásokra, workshopokra. Elsősorban kiállítóink legújabb fejlesztéseit, trendjeit bemutató prezentációkra számítunk.

Ezen túlmenően hiteles és népszerű, független szakmai előadókkal is színesítjük programjainkat.

Közkívánatra a Bárdi Autó üzletágvezetői is tartanak ismeretterjesztő szakmai előadásokat. Küldetésünknek tekintjük, hogy a magyar autóipari szakma minden résztvevője számára lehetőséget biztosítsunk a legújabb innovációk és trendek megismerésére, a kötetlen tapasztalat- és véleménycserére.

AZONNALI ÉRTÉKESÍTÉS

Az értékesítési pontok lehetővé teszik a szakemberek számára, hogy közvetlenül rendeljenek az ATF 2024 ideje alatt. A Bárdi Autó nagy tapasztalattal rendelkező munkatársai működtetik az értékesítési pontokat, hogy biztosítsák az ügyfelek számára a jól ismert, magas színvonalú „kirendeltség-szerű” élmény, amit vásárlóink el is várnak.

Az ATF különleges ajánlatai arra ösztönzik az ügyfeleket, hogy éljenek a korlátozott ideig érvényes kedvezmények lehetőségeivel. Az AutoTech Future idejére megjelenő külön nyomtatott katalógust a kiállítóink által kínált legjobb ajánlatokat tartalmazza.

MIÉRT LEGYEN ÖN IS A KIÁLLÍTÓNK?

1) Direkt elérés

Építsen kapcsolatot közvetlenül azokkal az emberekkel, akik napi szinten szerelik be és eladják az alkatrészeket!

2) Azonnali értékesítés

Növelje eladásait azonnal speciális promóciókkal! A szerelők azonnal leadhatják rendeléseiket a kijelölt értékesítési pontokon.

3) Márkaismertség

Mutassa be márkája egyedi előnyeit az utángyártott piacon a régió egyetlen ilyen jellegű kiállításán.

4) Visszajelzés első kézből

Kapjon pontos és közvetlen piaci visszajelzést közvetlenül a meghívott szakemberektől és a Bárdi Autó munkatársaitól.

5) Teljes kontroll

Az ATF profi szervezői tökéletes segítséget nyújtanak Önnek marketingakciói és márkaüzenetei sikeres megjelenítéséhez.

KIKET VÁRNAK A SZERVEZŐK?

Az AutoTech Future 2024 több, mint 20 ezer négyzetméteren megrendezett, magas színvonalú kiállításon minden számottevő gyártó és szolgáltató cégnek ott a helye:

Autóalkatrészek / Teherautó alkatrészek / Motorkerékpár alkatrészek / Garázsipari berendezések / Autodiagnosztikai eszközök és szoftverek / Autófelszerelési cikkek / Autóápolás / Kenőanyagok / Újrahasznosítás, környezetvédelem / Oktatások, képzések / Szakmai szervezetek / Klubok / Motorsportok

... és egyéb olyan szolgáltatók, amik nem szorosan szakmaiak, de a látogatói célcsoport érdeklődési körébe tartozhatnak.

 

IDŐPONTOK & HELYSZÍN

2024. május 24., péntek 10:00-18:00 óráig – Szakértői nap: meghívásos szakmai nap az autóipar szakemberei számára.

2024. május 25., szombat 10:00-18:00 óráig – Látogatói-, szakmai- és dolgozói nap: a nagyközönség számára is nyílt nap, amely bárki számára látogatható. A szombati napra látogató jeggyel lehet belépni – a jegyvásárlásról, a jegytípusokról további információkat a Jegyvásárlás menüpont alatt talál.

Helyszín:

HUNGEXPO Budapest 
H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
‘A’ Pavilon

Beléptetés a III. fogadócsarnokon keresztül

Megközelítés:
A 2-es metró Örs vezér téri végállomástól a körforgalomban közlekedő 10-es számjelzésű autóbusszal.
 37-es villamossal a Blaha Lujza térről
 Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi úton

Parkolás – kiállítói parkoló:
A kiállítói számára díjmentesen biztosítjuk a parkolást a P5 jelzésű parkolóban. A látogatók, illetve további kiállítói autók a P4 parkolóban szintén díjmentesen parkolhatnak a helyek kapacitásának határáig. A mozgássérültek számára megjelölt helyeket kérjük az arra jogosultaknak fenntartani. Innen akadálymentesen megközelíthető a kiállítási terület.

Készpénz helyett HelloPay kártyával fizethet:
Az AutoTech Future készpénzmentes rendezvény: az éttermekben kizárólag a MasterCard vagy Maestro bankkártyával, illetve a HelloPay kártyával tud fizetni. Utóbbit a rendezvény ideje alatt a Hungexpo területén három helyen is igényelhet ötszáz forintért, méghozzá gyorsan és egyszerűen. 
Kártyája egyenlegét fel tudja tölteni készpénzzel (ekkor a feltöltés díjtalan) vagy bankkártyával is, ez esetben a feltöltési díj 2%. Amennyiben a HelloPay kártyáját az esemény végén visszaváltja, az igénylési díj visszajár. De érdemes megtartani a HelloPay kártyát a jövőben is, hiszen további kedvezményeket kaphat - és költéseit is egyszerűen nyomon tudja követni. 

Bankautomaták a helyszínen:
 OTP automata
G pavilon 15. ajtaja előtt a Passage alatt
 Euronet automata
A pavilon 20. ajta előtt a Passage alatt

 

Térkép:

Galéria