ATF

3. AUTÓIPARI- ÉS JÁRMŰKIÁLLÍTÁS, VÁSÁR ÉS KONFERENCIA

TUDÁSMEGOSZTÁS ÉS SZAKMAI ÚJDONSÁGOK MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB NEMZETKÖZI GÉPJÁRMŰTECHNOLÓGIAI RENDEZVÉNYÉN

2022-ben immár harmadszorra kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb és legizgalmasabb gépjárműtechnológiai és garázsipari kiállítása, ahol az autóipar meghatározó, nemzetközi és hazai szereplői mutatják be legújabb fejlesztéseiket, alkatrészeiket és szolgáltatásaikat. A legutóbb 2019-ben rendezett, több mint 14 ezer érdeklődőt vonzó kiállítást joggal tekinthetjük a gépjárműfenntartó ipar ünnepének Magyarországon, ahol mind kiállítói részről, mind a szakmai látogatók részéről szinte mindenki ott van, aki számít és számítani fog a jövőben is. A rendezvény teljes körű szervezője a Bárdi Autó Zrt.

AHOGY AZ AUTÓIPAR, AZ ATF IS DINAMIKUSAN FEJLŐDIK!

Az ATF 2019 számokban:

 • 117 kiállító
 • 13 országból
 • 14 217 látogató
 • 100 médiamegjelenés

A HELYSZÍN VÁLTOZATLAN

A kiállításnak 2022-ben is Magyarország legnagyobb rendezvényközpontja, Budapesten a Hungexpo ad otthont.

Az ATF 2022-nek helyet adó A pavilon, ahogy a Hungexpo legtöbb építménye teljesen megújult 2020/2021 folyamán, így még szebb és profibb körülények várják a pavilon 19 528 nm-es területén.

Az előző évekhez hasonlóan a pavilonhoz kapcsolódó 1800 nm-es külső területen szabadtéri programok, illetve 1200 férőhelyes szabad parkoló rész várja majd a látogatókat.

ÁPRILIS 29. – PÉNTEK – 1. NAP
SZAKMAI NAP

A két napos esemény első napja zártkörű, ahova a meghívott szakmai partnereinket, a szervizeket, az autószerelőket, a flotta üzemeltetőket és a tulajdonosokat várjuk – 12 000 ingyenes belépőt küldünk ki és a Bárdi Autó Zrt. több ezer partnerét autóbuszokkal, ingyenesen szállítjuk a kiállításra Magyarország minden megyéjéből.

ÁPRILIS 30. – SZOMBAT – 2. NAP
SZAKMAI + DOLGOZÓI + NYÍLT NAP

A második nap a Bárdi Autó Zrt. 3000 alkalmazottja részére ingyenes belépőt biztosítunk, hogy megünnepeljük a szakmánkat, amiben nap, mint nap dolgozunk. Így a kiállítók nemcsak a végfelhasználókkal, hanem a termékeiket ajánló és értékesítő kollégákkal is közvetlen kapcsolatot teremthetnek.

A kiállítás ezen a napon a belépőjegyet vásárló nagyközönség számár is nyitott. Várjuk az autók iránt elkötelezett „autómániásokat”, az „autóbütykölés szerelmeseit” és családjaikat.

FÓKUSZBAN A TUDÁSMEGOSZTÁS ÉS A KÖZÖSSÉG

2022-ben még nagyobb hangsúlyt fektetünk a szakmai előadásokra, workshopokra. Elsősorban kiállítóink legújabb fejlesztéseit, trendjeit bemutató prezentációkra számítunk! 2022-ben először azon kiállítóink számára is biztosítjuk a lehetőséget, hogy újdonságaikat közvetlenül mutathassák be vásárlóiknak, akik nem tudnak magyar nyelven beszélő, szakértő előadót küldeni a rendezvényre! Igény esetén a Bárdi Autó Oktatási Központjában dolgozó, gyakorlott előadó kollégák tartják meg a kiállítóink által összeállított prezentációkat!

Ezen túlmenően hiteles és népszerű, független szakmai előadókkal is színesítjük programjainkat!

2022-ben - közkívánatra - a Bárdi Autó Zrt üzletágvezetői is tartanak ismeretterjesztő szakmai előadásokat. Küldetésünknek tekintjük, hogy a magyar autóipari szakma minden résztvevője számára lehetőséget biztosítsunk a legújabb innovációk és trendek megismerésére, a kötetlen tapasztalatés véleménycserére.

MIÉRT NEM SZABAD KIHAGYNI?
MIÉRT LEGYEN ÖN IS A KIÁLLÍTÓNK?

 1. Mert itt közvetlenül tud kapcsolatot építeni azokkal az emberekkel, akik beszerelik és eladják az alkatrészeket.
 2. Páratlan brandépítési lehetőséget biztosít márkáinak a magyar piacon.
 3. Mert nincs még egy ekkora látogatószámú kiállítás a közép-európai régióban, ahol ilyen széles körben és látványosan tud bemutatkozni a gépjárműfenntartó iparág valamennyi képviselője.
 4. Mert professzionális a szervezés, a helyszín minden szempontból kíváló és jól megközelíthető.
 5. Mert a kiállítók képviselői meghívást kapnak egy ingyenes exklusív gálavacsorára, ahol 2019-ben Mr. Fotios Katsardis, a TEMOT elnök-vezérigazgatója (President & CEO) is részt vett.
 6. Az eseményt intenzív reklámkampány támogatja és széleskörű médiavisszhang követi.
 7. Mert vissza nem térő, azonnali értékesítési lehetőséget jelent minden kiállító számára!

KIKET VÁRNAK A SZERVEZŐK?

Az AutoTech Future több, mint 20 ezer négyzetméteren megrendezett, magas színvonalú kiállításán minden számottevő gyártó és szolgáltató cégnek ott a helye:

Autóalkatrészek / Teherautó alkatrészek / Motorkerékpár alkatrészek / Szerszámok / Garázsipari berendezések / Autodiagnosztikai eszközök és szoftverek / Autófelszerelési cikkek / Autóápolás / Tuning / Gumiipar / Kenőanyagok / Újrahasznosítás, környezetvédelem / Oktatások, képzések / Szakmai szervezetek / Klubok / Autó- és motorsport / Lízing

... és egyéb olyan szolgáltatók, amik nem szorosan szakmaiak, de a látogatói célcsoport érdeklődési körébe tartozhatnak.

 

IDŐPONTOK & HELYSZÍN

2022. április 29., péntek 10:00-18:00 óráig – Szakértői nap: meghívásos szakmai nap az autóipar szakemberei számára.

2022. április 30., szombat 10:00-18:00 óráig – Látogatói-, szakmai- és dolgozói nap, : a nagyközönség számára is nyílt nap, amely bárki számára látogatható. A szombati napra látogató jeggyel lehet belépni – a jegyvásárlásról, a jegytípusokról további információkat a Jegyvásárlás menüpont alatt talál.

Helyszín:

HUNGEXPO Budapest 
H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
‘A’ Pavilon

Beléptetés a III. fogadócsarnokon keresztül

Megközelítés:
 A 2-es metró Örs vezér téri végállomástól a körforgalomban közlekedő 10-es számjelzésű autóbusszal.
 37-es villamossal a Blaha Lujza térről
 Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi úton

Parkolás – kiállítói parkoló:
A kiállítói parkolóban minden kiállító részéről 2 db autó számára díjmentesen biztosítjuk a parkolást az előzetesen leadott rendszámok szerint. A látogatók, illetve a további kiállítói autók a P4 parkolóban szintén díjmentesen parkolhatnak a helyek kapacitásának határáig. A mozgássérültek számára megjelölt helyeket kérjük az arra jogosultaknak fenntartani. Innen akadálymentesen megközelíthető a kiállítási terület.

Készpénz helyett HelloPay kártyával fizethet:
Az AutoTech Future készpénzmentes rendezvény: az éttermekben kizárólag a MasterCard vagy Maestro bankkártyával, illetve a HelloPay kártyával tud fizetni. Utóbbit a rendezvény ideje alatt a Hungexpo területén három helyen is igényelhet ötszáz forintért, méghozzá gyorsan és egyszerűen. 
Kártyája egyenlegét fel tudja tölteni készpénzzel (ekkor a feltöltés díjtalan) vagy bankkártyával is, ez esetben a feltöltési díj 2%. Amennyiben a HelloPay kártyáját az esemény végén visszaváltja, az igénylési díj visszajár. De érdemes megtartani a HelloPay kártyát a jövőben is, hiszen további kedvezményeket kaphat - és költéseit is egyszerűen nyomon tudja követni. 

Bankautomaták a helyszínen:
 OTP automata
G pavilon 15. ajtaja előtt a Passage alatt
 Euronet automata
A pavilon 20. ajta előtt a Passage alatt

 

Térkép:

Galéria