Telt házzal zárult 2022-ben az AutoTech Future!

Rekord számú látogató vett részt a 2022-es Autotech Future Expo&Show rendezvényen. Több mint 15 ezer autószerelő, Bárdi Autó dolgozó, és az autózás után érdeklődő látogató volt kíváncsi az alkatrészek, valamint a garázsipar jövőjét bemutató showra, amelyet immár harmadik alkalommal rendezett meg a Bárdi Autó Zrt.

14 ország több mint 100 kiállítója hozta el Magyarországra a legizgalmasabb, leginnovatívabb termékeit, hogy a szakértő látogatók kézzelfogható tapasztalatokat szerezzenek ezekkel az új alkatrészekkel és fejlesztésekkel. A látogatók bővíthették tudásukat a személyautó-, motor- és tehergépjármű-alkatrészekről, szerszámokról, garázsipari berendezésekről és nem utolsó sorban a legkorszerűbb kenőanyagokról. Mind a látogatók mind a kiállítók szakértői nagyon örültek a találkozásnak, a közvetlen párbeszéd, a kölcsönös tapasztalatcsere lehetőségének.

A konferencia előadásokon a szakmai érdeklődők első kézből ismerhették meg részleteiben az elmúlt évek autóipari fejlesztéseit, a hibrid és az elektromos autózás irányába tett lépéseket, a legújabb diagnosztikai megoldásokat, illetve a Bárdi Autó teher üzletágának rohamos fejlődését.

A két év kényszerszünet után újra visszatérő rendezvény nemcsak alkatész expo és show volt, hanem járműkiállítás is! Több, mint 100 különböző kiállított autót, kamiont és motorkerékpárt nézhettek meg a látogatók. Sőt, olyan különlegességekkel is megismerkedhettek az érdeklődők, mint például az Alpine F1-es replika autója a Castrol jóvoltából – vagy épp a Toyota WEC eredeti győztes versenyautója, az Aisinnak köszönhetően.

A kiállítók gyakorlati bemutatókkal várták a szakembereket, autószervizeket, flottakezelőket és csak a vásár 2 napja alatt elérhető akciókkal is készültek.  így javító szolgáltatókat, garázsüzemeltetőket, autószerelőket, flottaüzemeltetőket/tulajdonosokat, és csak a vásár 2 napján érvényes különleges akciókat kínáltak. A szakértő látogatók éltek is ezzel a lehetőséggel és nagy mennyiségben vásároltak meg a helyszínen alkatrészeket, garázsipari berendezéseket, olajokat, szoftvereket és diagnosztikai készülékeket kivételesen kedvező áron a kiállításon üzemelő Bárdi Autó értékesítési pontokon.

A külső rendezvényhelyszínen egész nap látványos és izgalmas programok szórakoztatták a látogatókat: a motoros triál showtól kezdve, a kamionos drift bemutatón át, egy komplex balesetmegelőzési show-ig. Ha pedig mindez nem lett volna elég, a látogatók értékes nyereményeket is magukkal vihettek az ATF-ről: a tombolasorsolásokon több, mint 10 millió forint összértékben sorsoltunk ki ajándékokat a látogatók között!

Köszönjük látogatóink bizalmát és kiállítóinknak, hogy színvonalas és interaktív és standjaikkal, innovációikkal, bemutatóikkal és egyedi akcióikkal hozzájárultak az ATF 2022 kimagasló sikereihez!

2022.05.06