Lánykérés az ATF-en

Szeretnéd örök élménnyé varázsolni a lánykérést? Szeretnéd, ha egy exkluzív luxusautóval mehetnél az álomesküvődre? Most itt a lehetőség! Szóljon rólatok az AutoTech Future Expo&Show!

 

 

A jövőtök az ATF-en kezdődik!

 

Szeretnéd örök élménnyé varázsolni a lánykérést? Szeretnéd, ha egy exkluzív luxusautóval mehetnél az álomesküvődre? Most itt a lehetőség! Szóljon rólatok az AutoTech Future Expo&Show!

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy megírod nekünk részletesen, milyen különleges, egyedi módon képzeled el a lánykérésed az ATF kiállításon, és elküldöd az atf.lanykeres@bardiauto.hu e-mail címre legkésőbb május 2-án éjfélig. Nyugodtan szárnyaljon a fantáziád! Képzeld el, ahogy a drift taxiból kiszállva vagy az Irigy Hónaljmirigy koncert közönsége előtt nyilvánosan eljegyzed szíved választottját! Elég izgalmasan hangzik, ugye? Az AutoTech Future weboldalán megtalálod a programokat, melyekből további ötleteket tudsz meríteni: autotechfuture.hu/forvisitors

Az e-mail mindenképp tartalmazza az alábbiakat:

  • Teljes neved, e-mail címed, állandó lakcímed, telefonszámod
  • Megkérni kívánt személy keresztneve (kizárólag keresztnév!)
  • A tervezett lánykérés rövid leírása: a kiállítás mely pontján, mikor/melyik programhoz kapcsolódóan, milyen ötlet köré építve szeretnéd megkérni a párod kezét.
  • Egyéb részletek: esetleges további résztvevők, stb.
  • Egy kedves, közös – lehetőség szerint autókhoz kapcsolódó- történet.

 

Az beérkezett ötletek értékelése után a legkreatívabb pályázatot benyújtó személyt 2023. május 4-én értesítjük a nyereményről telefonon és e-mailben.

Nyeremény:

A kiválasztott nyertes május 6-án, az ATF helyszínén, nyilvánosan megvalósíthatja az általa leírt módon a lánykérést. Ezen felül a VIP Classic Car felajánlásából egy különleges oldtimer autót: Rolls-Royce Corniche (1976) biztosítunk a pár leendő esküvőjére. A nyertes és párja ingyenesen, Tiszteletjeggyel látogathat ki az AutoTech Future Expo&Show-ra.

 

 

A nyereményjáték szabályzata:

Szabályzat

2023.04.20