ILYEN VOLT AZ AUTOTECH FUTURE 2018

Kilencven kiállító, két fantasztikus nap, több mint 11 ezer néző, többmillió forint értékű nyeremény, több mint húszezer négyzetméternyi kiállítóterület: ez volt az AutoTech Future 2018-ban.

A látványos standokon bemutatkoztak a legújabb technológiai újdonságok, amelyeket a gyártók szakértői mutatták be az érdeklődőknek.

A rendezvény első napján a szakértőké volt a főszerep: a Szakmai Napra ugyanis kizárólag a meghívott iparági szakemberek, szervizek, flottakezelők léphettek be. A sokezer szakmai érdeklődő számára a kiállító cégek képviselői számos bemutatót tartottak a nap során. Ráadásul a technológiai csemegék mellett különleges akciók is várták a látogatókat: aki ott volt, kivételesen kedvező áron vihetett haza alkatrészeket és garázsipari felszereléseket.

Az AutoTech Future második napján megnyíltak a kapuk a nagyközönség előtt is: a szombati programokon látogatói jeggyel bárki részt vehetett.  Az AutoTech Future a szakmai érdekességek mellett a fergeteges hangulatról is szólt: a nagy színpadon az élő Forma 1-es hangulatot varázsoló Virtual Racing e-sport játékot Szujó Zoltán kommentálta, két verseny között pedig egzotikus táncparádék és a Bárdi Autó Drum Show by Strokes csapata jóvoltából dobos előadások szórakoztatták a közönséget. A rendezvényen számtalan izgalmas járműkiállítást is megtekinthettek az érdeklődők a drag-racetől az épített és egyedi járműveken át az old timerekig és a szocialista járműcsodákig.  

Kint is az élményeké volt a főszerep, hiszen Erdős Csaba motoros kaszkadőr látványos Stunt Show-val, míg Hetyési Zsolt és Radák „Radír” János driftbemutatóval és üldözéses versennyel tette felejthetetlenné az AutoTech Future-t. A pontot az i-re pedig az értékes nyeremények tették fel, hiszen több millió forint értékben sorsoltak ki élményvezetéseket, okosórákat és sok más értékes ajándékot. Az élmények pedig jövőre is folytatódnak: 2019-ben ismét megrendezik az AutoTech Future-t a Hungexpo „A” Pavilonjában!

2018.05.15