ATF 2023: szórakozás az egész családnak

Az Autotech Future Expo&Show-n minden korosztály megtalálja a neki tetsző elfoglaltságot!

Az ATF nem csak egy szakmai rendezvény, de egy egész napos kikapcsolódás is gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! 2023-ban is rengeteg színes és izgalmas program várja a látogatókat. A külső szabadtéri helyszínen, az ATF Arénában autós és kamionos drift műsorok, valamint motoros halálgömb várja a gumifüstre és látványra éhező közönséget. A tavaly is nagy sikert aratott szexi autómosó lányok sem maradhatnak ki a programból, mindemellett különleges színpadi showműsorokkal, köztük egy látványos rúdtáncbemutatóval is készülünk.

A gyermekek sem fognak unatkozni! A kisebbeket ugrálóvárral, arcfestéssel várjuk, a nagyobbak pedig kipróbálhatják magukat autóversenyzőként vagy akár pilótaként a különböző szimulátorok segítségével. A LEGO robotépítés is óriási izgalmakat tartogat az ifjú mérnökök számára.

A pihenni vágyó hölgyek sem maradnak ki a jóból! Ingyenes szépségszigetünkön igazi kényeztetés vár rájuk a hosszú és fárasztó hét után. A nap zárásaként pedig megtekinthetik az Irigy Hónaljmirigy fergeteges koncertjét.

Ne felejtse el: 2023. május 5-6-án a Hungexpo AutoTech Future Expo&Show!

2023.04.24