ATF 2023: több mint kiállítás!

2023-ban, immáron negyedik alkalommal érkezik az év gépjárműtechnológiai eseménye, az AutoTech Future Expo&Show, a Bárdi Autó szervezésében!

2023-ban, immáron negyedik alkalommal érkezik az év gépjárműtechnológiai eseménye, az AutoTech Future Expo&Show, a Bárdi Autó szervezésében! De ez nem csak egy expó! Az autó- és járműipar legfrissebb újdonságain és fejlesztésein túl járműkiállítás, szakmai előadások és szórakoztató programok is várják a látogatókat mindkét nap, 10 és 18 óra között. A tavalyi évhez hasonlóan május 5. (péntek) zártkörű szakmai nap, míg május 6-án (szombat) már bárki által szabadon látogatható lesz a rendezvény.

Az Autotech Future rendezvényen minden korosztály megtalálja a neki tetsző elfoglaltságot!

Hallgassa meg a szakmai előadásokat!

Merre tart az alkatrészpiac? Mik az aktuális trendek, újdonságok és mit hoz a jövő? Ezekre és még számos más kérdésre választ kaphatnak az érdeklődők hazai és nemzetközi elismert autóipari szakemberektől az ingyenes, egész napos szakmai előadásokon. Jöjjön el és ismerje meg belülről a motorkerékpár, személyautó és teherjármű iparágak újdonságait és innovációit!

Takarítson meg több százezer forintot!

Az ATF akciós ajánlatai idén is visszatérnek, méghozzá kibővített formában! A kiállítás ideje alatt a résztvevők óriási árengedménnyel vásárolhatják meg a TOP akciós ajánlatunk keretében a legnépszerűbb árucikkeinket, akár kamatmentes részletfizetésre is!

Élvezze a jobbnál jobb programokat!

Egész nap izgalmas programokkal és különleges bemutatókkal várjuk a látogatókat! Idén is lesz látványos rúdtáncbemutató és további táncműsorokkal is készülünk! Autókiállításunkon pedig több mint 120 jármű vesz majd részt, köztük oldtimer ritkaságok, elektromos autók és tunningolt versenyautók is.

Jegyezze fel a dátumot: május 5-én és 6-án AutoTech Future Expo & Show a Hungexpon!

2023.04.05