ATF 2023: látnivalók egész sora!

AutoTech Future Expo&Show, ahol nem csak a szakma, hanem minden látogató megtalálja a számára izgalmas látnivalókat!

Több mint 120 kiállított jármű várja a látogatókat a Hungexpon, köztük oldtimer ritkaságok, tuningolt versenyautók és terepjárók is, de nem maradnak ki a legújabb villanyautók, terepjárók és motorkerékpárok sem.

Idén is számos egyedi autókülönlegesség megtekinthető lesz. A motorkerékpár és kamion rajongókra is gondoltunk, utóbbiak például egy különleges, 60 tonnás összgördülő tömegű nyerges vonatót is megcsodálhatnak a helyszínen.

Idén újdonságként bemutatkozik az önálló diagnosztikai standunk, ahol egész nap élő műszerbemutatókkal és személyes konzultációs lehetőséggel várjuk az autószerelőket, de lehetőségük lesz a legmodernebb készülékek és szoftverek kipróbálására is.

Mindenki számára kitűnő szórakozást biztosít az ATF 2023-ban is. Egész nap folyamatos showműsorokkal, köztük különleges rúdtáncbemutatóval és további táncműsorokkal várjuk a látogatókat. Számos gyermekprogram biztosítja a kis és nagyobb gyerekek szórakozását. Az ATF Arénában pedig különleges élményt ígér a motoros halálgömb, valamint az autós és kamionos drift bemutatók.

Találkozzunk május 5-én és 6-án a Hungexpon!

2023.04.21