2019 Május 3-4.
Hungexpo "A" pavilon
HU EN

Programok

kiállítás

A tavalyi év óriási sikerét követően idén is megrendezésre kerül az AutoTech Future Expo&Show. A nemzetközi kiállítók újdonságai és a lélegzetelállító autó- csodák mellett ezúttal is számtalan szórakoztató programmal várjuk Önöket egy egyedülálló rendezvénnyel 2019. május 3-án és 4-én a Hungexpo ’A’ pavilonjában.

Intelligens LED-fényszóró, távolságtartó automatika, önvezető rendszer – csak néhány, az autóipar elmúlt években bemutatott fejlesztései közül. Ezeket az újdonságokat az autóalkatrész-gyártóknak köszönhetjük. Ha szeretné testközelből is megismerni a legújabb fejlesztéseiket, és bekukkantana az autó karosszériája mögé, akkor május 3-án és 4-én ott a helye a Hungexpón.

előadások

Az AutoTech Future több, mint egy átlagos kiállítás: látványos bemutatókkal és a legújabb szakmai újdonságokkal várjuk. Míg a legfrissebb technológiai fej- lesztéseket felvonultató konferenciaprogram sokaknak önmagában lebilincselő lesz, a párhuzamosan futó, izgalmas showműsorok miatt is megéri kilátogatni a Hungexpóra.

családi programok

Amíg Ön a szakmai programokon vesz részt, az autócsodákat tekinti meg, vagy a fantasztikus autó-motor-sport bemutatókat nézi, számtalan program gondoskodik a család többi tagjának kikapcsolódásáról.

A legkisebbekket a gyermek-megőrző várja, ahol izgalmas játékok és képzett személyzet gondoskodik a gyerekek szórakoztatásáról. A „feleségmegőrzőben” szépség- és körömszalon, sminkmester és fodrászat várja a hölgyeket. Természetesen mind a szépségszalon, mind a gyermekmegőrző szolgáltatásai ingyenesen állnak látogatóink rendelkezésére.

show

A színpadon és környékén folyamatosan látványos programok szórakoztatják vendégeinket: cirkuszi elemekkel gazdagított, egyedi koreográfiára készített látványos tánc show-k, akrobatikus bemutatók, drum show. Míg az ’A’ pavilon melletti tágas szabadtéri helyszínen látványos extrém autó- és motorsport- bemutatók, Ikarus drift show, járgánysimogató, drift- és stung taxi gondosko- dik az adrenalinbombáról.

Mindkét este egyedi showműsorral egybekötött, fantasztikus koncertélményben lehet részük, népszerű hazai sztár előadók részvételével.

Ne felejtse tehát már most bevésni a dátumot a naptárába: várja Önt és családját az AutoTech Future Expo&Show 2019. május 3-án és 4-én!

Tekintse meg a 2018-as AutoTech Future legjobb pillanatait a galériánkban:

ITT

vagy tekintse meg a rendezvény hivatalos összefoglaló videóját:

ITT

Elérhetőségek

Időpont:

2019. május 4.
nyitva tartás: 10.00 - 19.00 óráig

Helyszín:

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
A pavilon

Megközelítés:

A 2-es metró Örs vezér téri végállomásától a vásárbejáratig közlekedő, körforgalomú 10-es számjelzésű busszal.
A 37-es villamossal a Blaha Lujza tértől. 
Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi útról.
• Bejárat és helyszíni jegyvásárlási lehetőség a III. fogadón keresztül
 

Parkolás – P5 parkoló:

A parkolást a P5 parkolóban minden látogató számára díjmentesen biztosítjuk a parkoló kapacitása erejéig. A mozgássérültek számára megjelölt helyeket kérjük, az arra jogosultaknak fenntartani. Innen akadálymentesen megközelíthető a kiállítási terület.

Térkép: