2019 Május 3-4.
Hungexpo "A" pavilon
HU EN

ATF

2019-ben újra Budapesten az AutoTech Future Expo&Show!

Mik a legizgalmasabb újdonságok a gépjárműiparban? Mi mozgatja az autóipart? Honnan jönnek azok az újítások, amiket pár év múlva az új autókban láthatunk viszont?

2019-ben visszatér Magyarország legnagyobb és legizgalmasabb gépjárműtechnológiai kiállítása, az AutoTech Future, hogy egy fergeteges, kétnapos expó és show keretében adjon választ ezekre a kérdésekre! Májusban két napig ön is megtekintheti, mit tartanak az autóipari innováció oroszlánrészét végző nemzetközi és hazai autóalkatrészipari cégek a legígéretesebb fejlesztéseknek!

A 2018-ban több, mint 11 ezer érdeklődőt vonzó kiállítást Magyarország legnagyobb rendezvényközpontjának, a Hungexpónak legnagyobb területű, 19 ezer négyzetméteres ’A’ pavilonjában és az azzal határos szabadtéri helyszínen rendezik meg.

A nagy sikerre való tekintettel a szervezők idén is megnyitják a kiállítást a nagyközönség előtt: míg az első napon zárt, szakmai napot tartanak az iparág szakemberei számára, a második nap látogatói jeggyel bárki számára megtekinthető.

ATF 2019: még több innováció!

A szervező Bárdi Autó a 2019-es kiállításon még több teret ad az innováció és az új technológiák számára: azon kiállítókat, akik vállalják, hogy legújabb, legizgalmasabb fejlesztéseiket hozzák el a Magyarország legnagyobb rendezvényközpontjában, a Hungexpón megrendezendő kiállításra, a rendezvényt beharangozó nagyszabású kampányban külön promóciós felületekkel díjazzák – a bemutatandó technológiáik, standjaik már az AutoTech Future-t megelőző, kiterjedt kampányidőszakban is megjelenhetnek.

A Kiállítás

Az AutoTech Future egyedülálló rendezvény Közép-Európában

• ahol a legjobb technológiákat az ország és a világ legjobb szakemberei és az autóipar újdonságai iránt érdeklődő látogatók ezrei rajongják körül.

• ahol a látogató mindent megtudhat, amit ma az autóalkatrész-iparágról tudni érdemes.

• ahol a legújabb termékek, fejlesztések, kutatási eredmények épp úgy megtalálhatók, mint a legjobb berendezések és szolgáltatások.

• ahol az egyedülálló kiállítói palettát fergeteges műsorok és tematikus kiállítások kísérik – lenyűgözve ezzel nem csak a szakembereket, de a kiállításra kilátogató családokat  is.

Az expóterületen minden számottevő autóalkatrész-ipari gyártást és fejlesztést végző magyar és nemzetközi cég megtalálható saját standjaikkal, ahol a saját termékskála bemutatásán kívül játékokkal, bemutatókkal, akciókkal várják az érdeklődőket.

A kiállítást veterán, sport és különleges járművek egyedi kiállításai teszik színesebbé: a dragracingtől az oldtimerekig, a legizgalmasabb szocialista autócsodáktól az egyedi és épített autókig a legkülönbözőbb ínyencségek várják az autózás, a technológia és az autótörténelem szerelmeseit.

A Kiállítók

Az AutoTech Future 2019 kiállítói az alábbi területekről érkeznek:

• Autóalkatrészgyártók;

• Teherautóalkatrész-gyártók;

• Motorkerékpáralkatrész-gyártók;

• Szerszámipari cégek;

• Garázsipari berendezések gyártói;

• Autodiagnosztikai eszközök és szoftverek gyártói;

• Autófelszerelési cikkek gyártói;

• Autóápolási cikkek gyártói;

• A tuningipar képviselői;

• A gumiipar számottevő képviselői;

• A legjelentősebb kenőanyaggyártók;

• Újrahasznosítással, környezetvédelemmel, oktatással, képzéssel foglalkozó cégek és szervezetek;

• Szakmai szervezetek;

• Klubok;

• Az autó- és motorsport jeles képviselői.

A Show

Az AutoTech Future 2018-as, lenyűgöző programját 2019-ben kétségtelenül túlszárnyalják a szervezők: a külső és belső rendezvényhelyszíneken párhuzamosan futó szórakoztató programokat, showműsorokat, látványos akrobatikus bemutatókat, versenyeket neves televíziós személyiségek, újságírók teszik még színesebbé.

A színpadi programok mellett az AutoTech Future nem feledkezik el a legkisebbekről sem: számukra is egész napos kikapcsolódást jelentenek a különböző gyerekprogramok. A számukra szervezett programok pedig lehetőséget biztosítanak a hölgyek számára, hogy ingyenesen vegyék igénybe a Bárdi Autó Pinup Beauty szalon szolgáltatásait.

A Konferencia

A 2018-as AutoTech Expo és Show egyik legnépszerűbb helyszíne a konferenciaterem volt. Itt a kiállítók termékeiket, fejlesztéseiket és szolgáltatásaikat szakmai előadások és workshopok keretében mutathatják be.

A tavalyi tapasztalatokból kiindulva 2019-ben nagyobb területen, több látogatót befogadó és még színesebb konferenciaprogramot szervez a Bárdi Autó: a lebilincselő termékbemutatókat és prezentációkat jövőre még többen láthatják majd.

Helyszín és időpont

Az AutoTech Future Magyarország legnagyobb rendezvényhelyszínén, a Hungexpo ’A’ Pavilonjában és a mellette elterülő külső területen zajlik majd.
Cím: H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.

2019. május 3., péntek – Szakértői Nap: meghívásos szakmai nap az autóipar szakemberei számára.
Nyitvatartás: 10.00 - 19.00 óráig

2019. május 4., szombat – Látogatói Nap: a nagyközönség számára is nyílt nap, amely bárki számára látogatható. A szombati napra látogató jeggyel lehet belépni – a jegyvásárlásról, a jegytípusokról további információkat a Jegyvásárlás menüpont alatt talál.
Nyitvatartás: 10.00 - 19.00 óráig

 

Hasznos információk

Beléptetés a III. fogadócsarnokon keresztül

Megközelítés:
 A 2-es metró Örs vezér téri végállomástól a körforgalomban közlekedő 10-es számjelzésű autóbusszal.
 37-es villamossal a Blaha Lujza térről
 Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi úton

Parkolás – kiállítói parkoló:
A kiállítói parkolóban minden kiállító részéről 2 db autó számára díjmentesen biztosítjuk a parkolást az előzetesen leadott rendszámok szerint. A látogatók, illetve a további kiállítói autók a P5 parkolóban szintén díjmentesen parkolhatnak a helyek kapacitásának határáig. A mozgássérültek számára megjelölt helyeket kérjük az arra jogosultaknak fenntartani. Innen akadálymentesen megközelíthető a kiállítási terület.

Készpénz helyett HelloPay kártyával fizethet:
Az AutoTech Future készpénzmentes rendezvény: az éttermekben kizárólag a MasterCard vagy Maestro bankkártyával, illetve a HelloPay kártyával tud fizetni. Utóbbit a rendezvény ideje alatt a Hungexpo területén három helyen is igényelhet ötszáz forintért, méghozzá gyorsan és egyszerűen. 
Kártyája egyenlegét fel tudja tölteni készpénzzel (ekkor a feltöltés díjtalan) vagy bankkártyával is, ez esetben a feltöltési díj 2%. Amennyiben a HelloPay kártyáját az esemény végén visszaváltja, az igénylési díj visszajár. De érdemes megtartani a HelloPay kártyát a jövőben is, hiszen további kedvezményeket kaphat - és költéseit is egyszerűen nyomon tudja követni. 

Bankautomaták a helyszínen:
• OTP automata
G pavilon 15. ajtaja előtt a Passage alatt
• Euronet automata
A pavilon 20. ajta előtt a Passage alatt

Térkép:

Galéria